All Services

Putem face ambalarea si dezasamblarea pentru dumneavoastra! Împachetarea inteligentă este…

Unul dintre punctele forte ale inchirierii unui spatiu in depozitul…

Stim ca toata lumea doreste sa economiseasca bani si sa…

Vă puteți proteja bunurile personale sau ale afacerii dumneavoastra de temperaturile extrem de calde și reci in unitatea noastra, DepoGTI, cu control climatic!

Societatea noastră deține un depozit de 320 mp. Depozitul este împărțit pe mai multe sectoare, acestea fiind dotate cu rafturi de stocare pentru fiecare nevoie.

DepoGTI ajută familiile cu mutarea în noua locuință. Echipa noastră de profesioniști se va ocupa de lucrurile tale ca și cum ar fi ale lor.

Stim cum este sa iti placa sa te plimbi cu bicicleta sau cu motocicleta, iar in timpul sezonului ploios si rece sa nu ai unde sa le adapostesti.
Iti oferim un spatiu acoperit, uscat, si iti protejam bunurile ca si cum ar fi ale noastre.

Scapati de grija manipularii bunurilor ce doriti sa le depozitati. Echipa DepoGTI este aici pentru a face acest lucru pentru dumneavoastra. Transportam – urcam – coboram – aranjam si o luam de la capat.

09

Depozitul nostru este pus la dispozitia dumneavoastra 24/24, 7/7. Locatia este supravegheata cu ajutorul camerelor de luat vederi si pazita NON-STOP. Colegii nostri de la paza va vor proteja bunurile.