Putem face ambalarea si dezasamblarea pentru dumneavoastra!

Împachetarea inteligentă este esențială pentru orice mutare – poate elimina stresul atunci când ești pe deplin pregătit și ai totul împachetat înainte de sosirea zilei mutării. Echipele noastre de profesioniști vă pot oferi servicii de ambalare personalizate, fie că aveți nevoie de ambalat putine lucruri sau doriti sa ambalati absolut tot ce aveti in casă, noi vă putem ajuta.

Când alegeti sa folosiți serviciile DepoGTI pentru a împacheta, veți obține profesioniști pregătiți pentru a vă împacheta cu atenție cele mai prețioase bunuri.
Putem împacheta atât de mult sau cât de puțin aveți nevoie pentru următoarea mutare de acasă sau de la birou – este alegerea dumneavoastră!
Serviciile noastre de ambalare sunt disponibile chiar dacă nu vă mutați și aveți nevoie de asistență pentru ambalarea bunurilor pentru depozitare. Companiile care caută ajutor pentru ambalare pot fi sigure că echipele noastre profesionale își vor face treaba, eliminând în același timp timpul de nefuncționare pentru angajații tăi. Echipele noastre de mutări, instruite profesional, nu sunt doar experți în mutarea locuințelor, ci au o pregătire extinsă pentru ambalare, care asigură că bunurile dumneavoastră sunt în siguranță pe parcursul întregului proces de mutare.

Tarifele de ambalare și costurile materialelor de ambalare variază. În general, serviciile de ambalare sunt taxate la un tarif orar, similar cu prețul pentru mutarea locală. Asigurați-vă că întrebați despre serviciile de ambalare și mutare la pachet pentru un tarif redus.